یک سس مایونز فله خوب می تواند یک غذای ساده را به یک غذای بسیار خاص تبدیل کند. در غذای اسپانیایی ما می توانیم بی نهایت دستور پخت برای تهیه سس های خوشمزه پیدا کنیم. در این مقاله ما پنج پیشنهاد ویژه برای سرو با صدف و i را جمع آوری کرده ایم.
بدون شک در همراهی با ماهی یا غذاهای دریایی در میان سس ها ستاره ای است. از مخلوط سس مایونز با سس کچاپ تهیه می شود. وقتی مخلوط رنگ صورتی یکنواخت به خود گرفت، آب نصف پرتقال و یک قطره براندی به آن اضافه کنید.
به هم زدن ادامه می دهیم تا بافت مورد نظر به دست آید. اگر تند دوست داریم،
می توانیم کمی تاباسکو اضافه کنیم و اگر ترجیح دادیم اسیدی تر باشد، فقط لیمو را اضافه کنیم.این یک همراه عالی برای انواع سرخ کردنی ها و غذاهای دریایی کبابی یا بخارپز و صدف است.
برای تهیه آن، مقداری خیار، یک تخم مرغ آب پز، کمی پیاز و مقداری کپر را ریز خرد کنید. همه مواد را به خوبی در ظرفی با سس مایونز مخلوط کنید، کمی جعفری خرد شده به آن اضافه کنید و سس آماده است.
اگر خیلی غلیظ بود می توانیم با آبلیمو و کمی شیر آن را کمرنگ کنیم.خامه زیتون نوعی پوره زیتون است که برای سس سالاد یا کارپاچیو غذاهای دریایی ایده آل است.
برای تهیه آن، یک حبه سیر را پوست گرفته و خرد می کنیم، همراه با زیتون سیاه و یک قاشق آبلیمو در ظرفی می ریزیم. آن را با گیاهان معطر (پونه کوهی، رزماری و آویشن)، نمک و فلفل مزه دار می کنیم. برای ادامه با همزن برقی خوب هم میزنیم تا بافت خمیری بدست بیاد.
این سس با منشاء مکزیکی به زیبایی با غذاهای دریایی مخلوط می شود.
برای تهیه گواکاموله خانگی، تفاله آووکادوی رسیده را با کمی آب لیمو مخلوط کرده و با چنگال خوب له کنید. یک پیاز نرم و یک گوجه فرنگی رسیده را به قطعات کوچک خرد می کنیم.
حبه های سیر و کمی گشنیز را خرد کنید. همه مواد را مخلوط کنید، نمک، کمی آب لیموترش اضافه کنید و همه چیز را با همزن برقی مخلوط کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.