استفاده از سیب قرمز مراغه برای درمان کمر درد

اثرات میکرو اقلیم در موقعیت های مختلف تاج درخت سیب قرمز مراغه “Starking” را بر قرمزی پوست و غلظت آنتوسیانین نشان داد. آنها دریافتند که میوه های تاج پوشش خارجی قرمزتر بوده و حاوی آنتوسیانین بیشتری نسبت به میوه های تاج پوشش داخلی هستند.

به نظر می‌رسد که این به تفاوت‌های ریزاقلیمی در تابش مربوط می‌شود، زیرا میوه‌های تاج‌پوش بیرونی تقریباً 30 برابر در معرض تابش هستند.

آنتوسیانین ها در میوه سیب و مقررات آنها برای مزایای سلامتی به عنوان میوه در داخلی ترین قسمت تاج پوشش، و دمای متوسط پوست میوه های تاج پوشش خارجی حدود 10 درجه بود. C بالاتر از میوه های تاج پوشش داخلی است.

سیب

علاوه بر این، در بین هشت سویه “گالا”. غلظت آنتوسیانین در سمت سرخ شده حدود سه تا پنج برابر در سمت سایه دار مقابل در برداشت تجاری و پس از برداشت در برداشت کم و متوسط بود.

سویه های “گالا” با رنگ بالا. تفاوت ظاهری در غلظت آنتوسیانین بین دو طرف سرخ شده و سایه دار پوست سیب “گالا” نزدیک به بلوغ (125 روز پس از گلدهی) رخ می دهد، زمانی که غلظت آنتوسیانین به طور قابل توجهی فقط در سمت سرخ شده افزایش می یابد.

برای افزایش رنگ پوست، تکنیک های کشت. که در ترویج سنتز آنتوسیانین و بهبود رنگ در پوست سیب موثر هستند توسعه یافته اند. در ارقام با پوست قرمز، برای اینکه پوست سیب بیشتر در معرض نور قرار گیرد و در نتیجه باعث قرمزی شود، برگ های پوشاننده میوه ها قبل از برداشت برداشته می شوند.

چرخاندن مدیریت میوه و شاخه مانند هرس و قرار دادن پایه های نگهدارنده در زیر سایبان نیز می تواند قرمزی پوست سیب را بهبود بخشد. قرار دادن لایه های بازتابنده روی زمین نیز به طور موثر شدت نور ورودی به تاج درخت سیب را افزایش می دهد

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.