گردو سرشار از گاما توکوفرول و اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه، به ویژه اسیدهای چرب آلفا لینولنیک و لینولئیک است. در مطالعات قبلی، افزایش غلظت گاما توکوفرول در شرکتکنندگانی که مصرف روزانه گردو برایشان تجویز شده بود، مشاهده شد.
در کارآزمایی قبلی ما که گردو با پوست خیس را در یک مداخله کاهش وزن تجویز کرد، مشاهده کردیم که تجویز گردو کاهش گاما توکوفرول پلاسما را که در ارتباط با کاهش دریافت انرژی و کاهش وزن اتفاق میافتد، به حداقل میرساند، همانطور که در مطالعه حاضر مشاهده شد.
افزایش غلظت اسیدهای چرب آلفا-لینولنیک و لینولئیک RBC در آنهایی که به بازوی مطالعه با انرژی کاهش یافته غنی شده با گردو اختصاص داده شده بود، و تفاوت بین گروه های رژیم غذایی، با خوراک قبلی گردو مطابقت دارد.
مداخلات غذایی حاوی گردو و رژیم غذایی غنی از گردو. این تغییرات در نشانگرهای زیستی رژیم غذایی همچنین پشتیبانی قوی از سطح بالای پایبندی خود گزارش شده در شرکت کنندگانی که در مطالعه حاضر به مصرف روزانه گردو دستور داده شده بودند، ارائه می دهد.
قابل توجه است که جایگزینی چربی های اشباع شده با چربی های چند غیراشباع به طور مداوم با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی همراه بوده است.
این مطالعه دارای نقاط قوت و محدودیت هایی است. یک نقطه قوت ناهمگونی نمونه مطالعه است که شامل مردان و زنان و شرکت کنندگان در گروه های نژادی/قومی بود.
همچنین میزان ماندگاری بسیار بالا بود که نمونه ای از مطالعات مداخله ای کاهش وزن نیست و این باعث کاهش ابهام در استنباط از این مطالعه می شود. محدودیت مطالعه فقدان اطلاعات دقیق در مورد دریافت رژیم غذایی است.
ما شرکتکنندگان در مطالعه را تشویق کردیم که مصرف رژیم غذایی خود را بهعنوان جزئی از استراتژیهای رفتاری برای ارتقای کنترل وزن کنترل کنند، اما اطلاعات دقیق رژیم غذایی را در تلاش برای به حداقل رساندن بار آزمودنی جمعآوری نکردیم.
از آنجایی که این نمونهای از افراد آزادانه بود، احتمال وجود تغییر در پایبندی به رژیم غذایی تجویز شده وجود دارد. با این حال، کاهش وزن نشاندادهشده توسط شرکتکنندگان در مطالعه نشان میدهد که بیشتر آنها از رژیم غذایی کمانرژی استفاده میکردند و نشانگر زیستی اسید چرب RBC نشاندهنده انطباق خوب شرکتکنندگان در گروه رژیم غذایی غنیشده با گردو است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.