از غذاهای لذیذ و دسرهای شیرین که به عنوان میان وعده یا در دستور العمل های خوش طعم میل می شوند.
خرمای زاهدی درجه یک منبع عالی انرژی و فیبر برای بدن است، اما با برخی موارد منع مصرف که باید در نظر گرفته شود.خرما منبع طبیعی انرژی با طعم و شیرینی عالی است که به راحتی برای همه قابل جذب است.
محتوای قند بالای آنها تقریباً آنها را به یک شیرین کننده طبیعی تبدیل کرده است که برای ورزشکاران و افرادی که نیاز به فعالیت طولانی تری در طول روز در فعالیت هایی که نیاز به حرکت دارند بسیار عالی است.
به نظر می رسد آنها میوه های فوق العاده هستند؟ به نظر می رسد. سالهاست که از آنها برای تهیه دسرها و خوراکیهای شیرین استفاده میشود، در حالی که با گذشت زمان، حتی در غذاهای شور یا میانوعده نیز فضا پیدا کردهاند.
اگرچه موارد منع مصرفی دارند که قبل از مصرف باید بدانید.خرما میوه ای قهوه ای رنگ و چروکیده شبیه کشمش بزرگ است که از درخت خرما می آید.
معمولاً جزء گروه میوه های خشک مانند انگور و آلو خشک یا زردآلو خشک به حساب می آید، اگرچه تفاوت آن در این است که خرما روی خود گیاه رسیده و خشک می شود.
انواع مختلفی از این میوه مانند خرمای نرم، نیمه خشک و خشک وجود دارد. نوع اول معمولاً لطیفترین و شیرینترین هستند و حاوی مقدار بیشتری قند هستند، اگرچه به طور کلی همه انواع رسیده این میوه دارای درصد بسیار بالایی هستند، حدود 80 درصد قند.
به این ترتیب می توان گفت خرما فیبر، مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم یا کلسیم، کربوهیدرات های سالم و ویتامین های A، C و E و همچنین مقدار زیادی آنتی اکسیدان مانند کاروتنوئیدها، پلی فنول ها، تانن ها و استرول ها را تامین می کند. آنها همچنین سرشار از تریپتوفان هستند و چربی کمی دارند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.