دکتری با آتل شبانه بینی مریضش را پانسمان کرد

اگرچه امروزه می‌توانیم گچ‌گیری یا آتل ضد آب پیدا کنیم، اما اکثریت قریب به اتفاق این‌گونه نیستند. بنابراین، باید مراقب خیس کردن آنها باشیم.

وقتی دوش می گیریم یا حمام می کنیم چه کنیم؟ ناحیه مورد نظر را با یک کیسه پلاستیکی یا پوشش توصیه شده توسط پزشک بپوشانید.

اگر آتل شبانه خیس شود و رطوبت به لایه داخلی یعنی لایه ای که با پوست در تماس است برسد، به راحتی خشک نمی شود. این می تواند منجر به بثورات، خارش پوست، و در موارد شدید، حتی عفونت شود.

خارش و سوزش، که گاهی با گچ گیری و آتل ایجاد می شود، می تواند غیرقابل تحمل باشد. اگر تا به حال این اتفاق برای شما افتاده است، مطمئناً سعی کرده اید مداد یا جسم تیز دیگری را بردارید که به شما اجازه می دهد پوست را خراش دهید.

این یک اشتباه است، زیرا این مواد ممکن است به دام افتاده و منجر به عفونت شوند.

یکی از راه‌های کاهش این احساس خارش، استفاده از سشوار و دمیدن هوای خنک در داخل گچ یا آتل است. اگرچه خارش به طور کامل از بین نمی رود، اما حداقل تا حدودی تسکین می یابد.

گچ ها و آتل ها گاهی ترک می خورند و این می تواند مشکلاتی را ایجاد کند. به همین دلیل، ما همچنین باید مراقب باشیم که آیا قسمتی وجود دارد که با یک ضربه کوچک تغییر شکل داده است یا اینکه قسمتی وجود دارد که احساس می کنیم نرمتر از بقیه است.

گچ گیری یا آتل با این ویژگی ها می تواند باعث ایجاد زخم و افزایش تورم و درد شود. بررسی هر روز آنها و توجه به قرمز شدن احتمالی پوست ضروری است تا آسیب تشدید نشود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.