فوائد و ضررهای قهوه برای بدن انسان

قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در جهان است، بنابراین جای تعجب نیست که تأثیر این نوشیدنی قهوه اسپرسو روبوستا بر سلامتی توجه زیادی را به خود جلب کند.

این مقاله مزایا و معایب مربوط به نوشیدن قهوه را توضیح می دهد.

یک عامل مهم در مورد تأثیر قهوه، محتوای کافئین آن است.

یک فنجان متوسط ​​200 میلی لیتری قهوه حاوی قهوه تلخ  90 میلی گرم کافئین است.

اگرچه این مقدار بسته به نحوه تهیه و نوع دانه قهوه استفاده شده می تواند متفاوت باشد .

در واقع، یک مطالعه با مقایسه محتوای کافئین انواع نوشیدنی‌های قهوه از 6 فروشگاه مختلف نشان داد که محتوای کافئین از 58 تا 259 میلی‌گرم در هر نوشیدنی متغیر است.

جالب است که این مقدار بین 259 تا 564 میلی‌گرم برای همان نوع قهوه روسا لاوازا 250 گرم قهوه از همان قهوه متفاوت است.

زمانی که این برای شش روز متوالی بررسی شد، خرید کنید (2).

سازمان ایمنی غذای اروپا (EFSA) توصیه می کند که مصرف حداکثر 400 میلی گرم کافئین در روز و تا 200 میلی گرم در یک وعده برای اکثر بزرگسالان سالم بی خطر است.

به استثنای زنان باردار و شیرده که توصیه می شود بیش از آن مصرف نکنند. 200 میلی گرم کافئین در روز (2، 3).

با این حال، تغییرات زیادی در نحوه متابولیسم و ​​واکنش افراد مختلف به کافئین وجود دارد که مربوط به ژنتیک، اندازه بدن، سلامت کبد، سن و غیره است.

به عنوان مثال، به نظر می رسد که افراد مسن ممکن است نسبت به افراد جوان تر نسبت به قهوه اسپرسو لایت کافئین به طور کلی حساس تر باشند.

مهم است که به یاد داشته باشید که کافئین همچنین در چای (از جمله چای سبز)، کولا، نوشیدنی های انرژی زا، شکلات، و همچنین برخی داروها و مکمل های ورزشی یافت می شود.

قهوه بدون کافئین (بدون کافئین) را می توان با روش های مختلفی مانند خیساندن دانه های قهوه در حلال یا آب، با استفاده از CO2 یا روغن قبل از برشته کردن دانه ها تولید کرد.

  • منابع:
    1. THE PROS + CONS OF COFFEE
  • تبلیغات: 
    1.  از همین فردا شروع کنید + ایده کارآفرینی
    2. کنجد که می تواند سر درد را درمان کند
    3. مصرف ترشی مخلوط بلای جان بیماری شد
    4. بهترین مجموعه ظروف مسی در سال جدید

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.