وقتی درختان میوه خود را دارید، گاهی اوقات می توانید احساس کنید که در میوه ها مدفون شده اید. شما در آن زمان غرق در هر چیزی هستید که از درختان رها می شود. تابستان تبدیل به یک چرخش دیوانهوار از کنسرو کردن، گیر کردن و انجماد میشود و تلاش میشود تا فضلی را برای لذت بردن در طول سال حفظ کند.
یکی از کارهایی که می توانید با میوه های اضافی فصل انجام دهید این است که لواشک خانگی کیلویی درست کنید، نوعی میوه گوشت گاو. من از بچگی عاشق این چیزها بودم! این یک میان وعده عالی بود، به ما انرژی فوری داد و بسته بندی آن آسان بود.
لواشک میوه همچنین به عنوان نوار میوه یا تخته میوه نیز شناخته می شود. چرم میوه از خمیر میوه بر روی ورقه های خشک ساخته می شود که دارای بافت لاستیکی و نرم با طعم شیرین است.
از میوه هایی مانند زردآلو، انبه، چرم تمرهندی و موز تهیه می شود. چرم ها را می توان از ترکیب میوه ها نیز درست کرد. به عنوان میان وعده مصرف می شود و همچنین به عنوان یک ماده برای تهیه کیک، کلوچه و بستنی استفاده می شود.
حفظ آن به رطوبت کم از 15 تا 25 درصد، قند زیاد و اسیدیته طبیعی میوه بستگی دارد. لواشک میوه ای که به درستی خشک یا بسته بندی شده اند تا 9 ماه ماندگاری دارند. برای تهیه لواشک میوه ای باید میوه هایی با محتوای قند بالا انتخاب کرد.
بیشتر لواشک های میوه از مخلوط کردن پوره میوه و همچنین افزودنی های دیگر مانند پکتین، شکر، شربت گلوکز، اسید، متابی سولفیت پتاسیم و رنگ و در شرایط خاصی آبگیری می شوند.
با داشتن فیبر و کربوهیدرات زیاد و همچنین مقدار کمی چربی، خوش طعم و جویدنی است. به دلیل سبک بودن، به راحتی می توان آن را ذخیره و بسته بندی کرد. دارای مقادیر زیادی فیبر غذایی، مواد معدنی، کربوهیدرات، آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.