آیا از فواید غور محلی اطلاع دارید؟ غوره بدون شک یکی از مهم ترین غذاهای جامعه ماست.
بخش اساسی از سه گانه مدیترانه همراه با غلات و درخت زیتون از زمانی که تقریباً سه هزار سال پیش فنیقی ها آن را به شبه جزیره ایبری معرفی کردند.
درست است که غوره محلی از شهرت خاصی برخوردار است و با میوه هایی با کالری بیشتر همراه است.
اما هنوز هم درست است که محتوای کالری یک خوشه غوره محلی خوب کمتر از بسیاری از غذاها، به خصوص بیشتر دسرها یا تنقلات خواهد بود، و فواید بسیار بیشتری را به همراه دارد، به خصوص زمانی که تازه در فصل آن باشد.
کلیدهای مختلف غوره محلی منبع مهمی از ویتامین ها و بسیاری از اجزای ضروری هستند.
ترکیب آن، مانند همه میوه ها، عمدتاً آب 80٪ است، اما تا حدودی کمتر از سایر میوه ها است که عمدتا به آبرسانی کمک می کند، مانند خربزه یا هندوانه.
در مقابل، حاوی بخش بیشتری از کربوهیدرات ها (17٪) است و در این کربوهیدرات ها علاوه بر گلوکز، سایر کربوهیدرات ها مانند فروکتوز که به راحتی قابل جذب هستند، خودنمایی می کند. برای همه اینها، اگر ورزش کنید، قند را به سرعت تامین می کنند.
غوره در حالت رسیده، علاوه بر طعم لذیذ، رنگ و عطر مطبوع، سرشار از ویتامینهای A، B و C است و حاوی قند سالم بهویژه گلوکز است که سوخت ماهیچهها و همان پلاسمای خون است.
آنها حاوی سه گانه ای هستند که هموگلوبین را در خون تشکیل می دهد: آهن، مس و منگنز. آنها به دلیل فسفری که به شکل لسیتین حمل می کنند خاص هستند.
آنها به دلیل سطح بالایی از ویتامین ها یک ترمیم کننده خوب هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.