به طور کلی، میوه لیمو دارای اسیدیته کل (5-8٪) و در کل مواد جامد محلول (7-9٪) کم است و ممکن است دانه ای تا بدون دانه باشد (Davies and Albrigo 1994; Jackson 1991).
دو روش برای طبقه بندی لیمو وجود دارد، متن تشکر یکی بر اساس گونه و دیگری بر اساس انواع لیموهای واقعی.
3 نوع اصلی لیمو واقعی وجود دارد: فمینلو، ورنا و سیسیلی (دیویس و آلبریگو 1994). انواع Femminello و Verna عمدتاً در شمال آفریقا و اروپا رشد می کنند در حالی که انواع سیسیلی در ایالات متحده و آفریقای جنوبی رشد می کنند (Davies and Albrigo 1994).
انواع سیسیلی عبارتند از اورکا و لیسبون. همچنین چندین گونه و هیبرید میوه وجود دارد که معمولاً لیمو نامیده می شود.
اینها عبارتند از لیمو پوندروزا (C. limon x C. medica)، لیمو Meyer (C. limon x C. reticulata)، لیمو خشن (C. jambhiri) و لیمو شیرین (C. limetta) (Jackson 1991; مورتون 1987). انواع لیمو واقعی عبارتند از:
“خرس ها”. در سال 1952 از یک طبع لیمو شیرین نهال کاشته شده در سال 1892 از Bearrs Grove در لوتز، فلوریدا (Morton 1987) انتخاب شد.
این درخت که در اصل “سیسیل” نامیده می شود، قوی، بدون خار تا تقریباً بدون خار است و تمایل به تولید جوانه های آب زیادی دارد (جکسون 1991).
میوه بیضوی تا مستطیلی است و نوک آن برجسته لباس کردی دخترانه در راس، با پوست زرد و کمی خشن است (Morton 1987).
پالپ آن به رنگ سبز مایل به زرد کم رنگ و دارای آب میوه زیاد است. لیموهای «خرس» دارای اسید بسیار زیاد، آب با کیفیت خوب، و یا بدون دانه هستند.
- منابع:
- تبلیغات:
- بررسی ترکیبات شیمیایی مواد شوینده
- مشارکت جوامع برای فعال نگه داشتن پمپ آب
- با مصرف خرما از سکته مغزی پیشگیری کنید
- کلمه کرپ به معنای سطح چروکیده یا دانه ای است
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.